ISU Arad a SALVAT peste 460 de persoane în luna noiembrie

ISU Arad a SALVAT peste 460 de persoane în luna noiembrie

Subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad au executat, în luna noiembrie, 510 misiuni de intervenţie.

Serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă au desfăşurat 103 misiuni de intervenţie singure dintre care 3 pentru stingerea incendiilor şi 100 misiuni de tip SMURD. Un număr de 4 intervenţii, toate pentru stingerea incendiilor s-au desfăşurat în cooperare. Modulul SMURD al S.V.S.U Nădlac a intervenit în 61 de cazuri iar cel al S.V.S.U Vinga în 39.

S-a intervenit pentru stingerea unui număr de 27 de incendii, 7 misiuni de asigurare a unor evenimente publice de amploare ce pot genera situaţii de urgenţă, 1 misiune pirotehnica, 18 de asistenţă a persoanelor, asigurarea zonei de producerea probabilă a unei situaţii de urgenţă 3 misiune, 6 alte tipuri de intervenţii.

Echipajele S.M.U.R.D s-au deplasat la 444 de urgenţe medicale unde au fost asistate 466 persoane dintre care 50 copii şi  416 adulţi.

În 5 cazuri echipajele au fost întoarse din drum iar în 16 cazuri nu a mai fost necesară intervenţia în momentul sosirii forţelor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.