UTIL: La Compania de Apă se va putea plăti și prin scanarea codurilor de bare de pe facturi

UTIL: La Compania de Apă se va putea plăti și prin scanarea codurilor de bare de pe facturi

Compania de Apă Arad anunță simplificarea procedurilor de plată a facturilor de apă şi canalizare. În acest sens, compania va tipări facturi cu cod de bare, pentru a veni în sprijinul abonaţilor săi, care vor avea astfel mai multe variante de a plăti serviciul de apă şi canalizare decât până în prezent.

„Este un pas normal, în conformitate cu cerinţele unei societăţi moderne, unde factorul de timp este esential. Mulţii dintre arădenii cu care m-am întâlnit mi-au solicitat acest lucru. Este o cerinţă a lor să poată plăti în mai multe unităţi bancare”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, instituție care este acționar majoritar la Compania de Apă.

Astfel, clienţii vor putea plăti facturile prin scanarea codurilor de bare de pe facturi, la casieriile Companiei de Apă, la unitățile bancare și la aparatele bancare multifuncționale, prin internet banking și prin ATM-urile bancare (la băncile cu care Compania de Apă are încheiate convenţii pentru efectuarea plăţilor).

Noile facturi cu cod de bare vor fi distribuite, la fel ca şi până acum, prin poştă sau de către angajaţii companiei, în localităţile din judeţ. Noul model de factură va conţine două coduri de bare: unul pentru achitarea facturii curente şi unul pentru achitarea valorii totale. (Pe verso la factură vor fi tipărite băncile cu care Compania de Apă are încheiate convenții pentru efectuarea plăților).

verso-factura-caa-cod-de-bare

De remarcat, că plata facturilor se va putea face și ca şi până acum, adică şi la casieriile Companiei de Apă din municipiu şi localitățile din judeţ, unde clienţii pot achita facturile în numerar sau cu cardul.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.