Tineri talentați ai Aradului: Astăzi, despre Anda Gheorghiţă

Tineri talentați ai Aradului: Astăzi, despre Anda Gheorghiţă

Şcoala Populară de Arte a Centrului Cultural Judeţean Arad are foarte mulţi tineri talentaţi, drept pentru care reprezentanții instituției au decis să-i prezinte publicului. În articolul de astăzi, veți putea afla mai multe despre Anda Maria Gheorghiţă o adolescentă de 14 ani , Aceasta este elevă la Liceul de Artă „Sabin Drăgoi” Arad în clasa IX-a şi studiază Canto – Muzică uşoară de cinci ani. Şi-a descoperit talentul de la vârsta de 8 ani, a fost înscrisă la Palatul Copiilor Arad unde a urmat cursurile de Canto timp de 2 ani, după care profesoara de canto a făcut demersurile necesare în vederea înscrierii la Şcoala Populară de Arte Arad, clasa profesoarei Claudia Ştesco, unde a studiat timp de patru ani.

În ceea ce priveşte timpul liber, Anda spune că nu prea mai există, fiind ocupat de şcoală, studiu şi, acum, repetițiile pentru Balul Bobocilor la care va participa.

De-a lungul timpului, Anda a obţinut mai multe premii la concursuri locale şi naţionale: Trofeul – Arad Kids talent, Aleea Muzicii – Locul I, Hermanstad Fest  – Locul II şi multe alte trofee si locuri I. „Mi-ar plăcea, bineînţeles, să continui cu muzica şi să fac o carieră din muzică însă mi-ar plăcea să studiez psihologia”, afirmă Anda (foto).

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.