Parlamentarii arădeni de la USR, printre cei mai activi membri ai forului legislativ

Parlamentarii arădeni de la USR, printre cei mai activi membri ai forului legislativ

Organizaţia judeţeană a USR Arad a inclus în cadrul unui raport trimestrial activităţile întreprinse în perioada iulie – septembrie a anului curent. Documentul este disponibil online la adresa http://goo.gl/hgivpi . Rapoartele aferente primului și celui de-al doilea trimestru pot fi consultate la adresele: http://goo.gl/4qDy5m respectiv http://goo.gl/PbhzFt.

„Parlamentarii arădeni au fost printre cei mai activi membri ai forului legislativ. Sergiu Cosmin Vlad a fost cel mai prezent dintre deputații USR dar și dintre cei arădeni, iar senatorul Adrian Wiener a înregistrat primul succes legislativ al USR la nivel național. Aceștia nu au neglijat activitatea în circumscripția locală, participând la dezbaterile publice organizate la cabinetele parlamentare pe teme de interes local, județean si național. Implicarea la nivel local în acest trimestru a constat în abordarea unor grupuri locale, urmată de invitarea acestora pentru a participa la o serie de dezbateri publice la sediul USR Arad. În urma dezbaterilor au fost identificate problemele specifice fiecărui subiect dintre cele abordate, s-au conturat soluții, urmând ca pe parcursul mai multor astfel de intruniri să fie elaborate proiecte de Hotărâri de Consiliu Local. De asemenea am făcut demersuri legate de identificarea circumstanțelor în care au fost desființate trei baze sportive din municipiul Arad (stadioanele Vagonul, Strungul și Telecom). Ulterior, au fost sesizate organele de urmărire penală”, se arată într-un comunicat de presă al USR.

Organizaţia locală a USR Arad și-a făcut simțită prezența la nivel național, prin propunerea unui candidat la Curtea de Conturi și prin succesul primei propuneri legislative a USR, inițiată de senatorul arădean Adrian Wiener. Membrii USR Arad, alături de colegi din alte organizații teritoriale ale USR au dat o mână de ajutor primăriței independente a comunei Petriș – Irina Onescu – pentru punerea în practică a proiectului Școala din vise.

„Considerăm Raportul de activitate un instrument de transparentizare, prin care oferim alegătorilor noștri informaţii despre ceea ce am făcut. Pe plan local am pornit de la ideea că oferta administrației trebuie corelată cu nevoile cetățenilor. USR Arad îşi propune astfel să ia contact cu cât mai mulți dintre cetățeni, pentru a putea astfel să creioneze o ofertă locală alternativă. În același timp, respectarea legii este un principiu de la care nu vom face rabat. Vom apela la instanță și vom sancționa derapajele administrației ori de câte ori va fi nevoie”, afirmă Vlad Botoş, preşedintele USR Arad.

 

  1. HAHAHA PRODUCTION 19 octombrie, 2017, 1:06 pm

    Sergiu Vlad este cel mai prezent deputat care tace si sta. Omul nu are nimic de spus, important ii, ca frecventeaza noul sau job, un fel de functionar din asta platit degeaba. Raportul ce sa spun, este de … Important este ca am invatat sa scriem! Nu s-a facut nimic, nu s-a scris nimic! Un meeting, o manifestare, o revolta ceva?! Hai ca sunteti partidul zero!! Parca sunteti urmasii lui Dan Diaconescu!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.