ANDRA, învingătoare la MTV EMA 2016. Cine s-a mai numărat printre câștigători

ANDRA, învingătoare la MTV EMA 2016. Cine s-a mai numărat printre câștigători

Concepute ca o alternativă la tradiționalele MTV Music Awards, premiile MTV Europe Music Awards rămân în continuare dominate de vedete nord-americane. Ceremonia de anul acesta a avut loc duminică, 6 noiembrie, în orașul Rotterdam din Olanda.

Cântăreața Andra a primit trofeul pentru cel mai bun interpret român la premiile MTV Europe Music 2016. „Iubesc muzica de când mă știu și, când eram mică, să fiu artist era sinonim cu a fi pe MTV. Singurul post muzical pe care îl știam atunci. Astăzi, când am aflat că am primit premiul MTV BEST ROMANIAN ACT (Cel mai bun artist român), am simțit din nou că trăiesc un vis. Vă mulțumesc pentru voturi, aprecierea voastră mă ridică în al nouălea cer. Vă sunt recunoscătoare pentru fiecare zâmbet, click, vot și de fiecare dată când aud aplauze. Vă iubesc!”, a declarat entuziasmată artista.

Artistul canadian Justin Bieber a fost marele câștigător al competiției. Justin Bieber a câștigat premiul pentru cea mai bună melodie cu piesa ”Sorry”, pentru artistul cu cel mai mare număr de fani și pentru cel mai bun show din Canada.

Excentrica Lady Gaga a fost declarată cea mai bună interpretă feminină, dar și artista cu cel mai bun look.

Surprinzător, Adele și Beyonce nu au primit niciun trofeu la ediția din acest an a premiilor MTV EMA.

Foto: Facebook

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.