Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre biletele pentru partida U Cluj – UTA. Ce s-a modificat

Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre biletele pentru partida U Cluj – UTA. Ce s-a modificat

Gruparea Ultras Arad anunță că suporterii care nu au posibilitatea să-și achiziționeze bilete la Arad pentru partida din semifinalele Cupei României dintre U Cluj și UTA vor putea face acest lucru și la intrarea în sectorul oaspeților de la Cluj Arena.

Alte 1000 de bilete au fost puse deja la dispoziția fanilor arădeni și pot fi achiziționate direct de la Arad.

„Pe toți cei care doresc sa fie prezenți la meci, ii anunțăm că biletele se pot procura direct de la Arad, dupa cum urmează:

Data: 24, 25 si 26 aprilie

Locatie: fostul Old Lady’s Pub

Adresa: str. Poetului, colț cu str. Țepeș Vodă

Interval orar: 14 – 20

Preț bilet: 20 RON”, anunță Ultras Arad.

Iată și mesajul inițial, mobilizator, al ultrașilor arădeni:

,,De la Dunăre la Sena, din Carpați la Pirinei,

Toți utiștii se adună să vadă un meci și ei!

Ne dorim ca aceste versuri din imnul nostru să descrie perfect momentele de dinaintea meciului pe care generații întregi de utiști îl așteaptă. Bătrâna Doamnă are șansa ca, după atâția ani de așteptare, să scrie din nou istorie în cartea fotbalului românesc.

Cu toții visăm să vedem UTA jucând în finala Cupei României și chiar ridicând râvnitul trofeu, iar pentru împlinirea acestui vis, noi, fanii, trebuie să intrăm în luptă alături de echipă, joi, pe arena din Cluj-Napoca. Îi așteptăm alături de noi pe utiștii din Arad, din țară, dar și de peste hotare pentru a lua parte la o deplasare de poveste pentru care merită orice sacrificiu.

Suporterii care doresc să susțină UTA la meciul cu Universitatea Cluj din semifinalele Cupei României pot opta pentru a face deplasarea cu autocarele rezervate de peluza noastră. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți prin mesaj privat pe pagina noastră de Facebook menționând numărul de locuri dorite, numele persoanelor și numerele de telefon. Prețul transportului dus-întors este de 80 RON/persoană. Plecarea autocarelor este planificata pentru ora 9:00, joi dimineața, din fața stadionului Francisc Neuman.

Nu vă grăbiți să cumpărați online biletele de acces la meci deoarece acelea nu sunt valabile în sectorul oaspeților! Biletele destinate nouă, arădenilor, se vor vinde în Arad, urmând ca în curând să anunțăm datele și orele de vânzare. Fiecare are șansa de a-și achiziționa bilete deoarece ne-au fost puse la dispoziție peste 1000.

Meciul dintre Universitatea Cluj și UTA este programat pe 27 aprilie, cu începere de la ora 19:00, pe Cluj Arena.”

  1. Ala de la inlocuit la gazde pe Akhmatov trebuia sa ramana la UTA,Otele e liber sa danseze la CFR(pe banca),Wilie sa se duca de mana cu Abeyd,iar Cascini si Hoxalari-LRVDR !nr 9 este de nedescris,iar Keseru sa fie titular-ori la bal ori la spital.Sa fie readusi C.Rus,Buha,Hlistei,D.Rusu si chiar R.Moise.apoi tineri de la pepiniera-Pascalau,Negoescu,Ekmeci promovati la prima echipa si dat incredere in ei.Daca antrenorul nu vrea asta-sa plece-sa vina Rednic.Daca cineva din conducere nu vrea asta-sa plece!!NU VA MAI BATETI JOC DE 8 MII DE SUPORTERI,la fiecare meci!!AJUNGE!!-s-a umplut borcanul!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.