Poliția Arad face recrutări de personal

Poliția Arad face recrutări de personal

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad desfășoară recrutări de personal.

În perioada 20 aprilie – 5 mai, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, prin Serviciul Resurse Umane, desfășoară recrutări pentru sesiunea aprilie – iunie 2023, a concursurilor de admitere în unitățile de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne.

Depunerea cererilor de înscriere (cerere – tip, prevăzută în Anexa 2 la anunțul de recrutare) se realizează exclusiv în format electronic, în intervalul menționat, pe adresa de email resurseumane@ar.politiaromana.ro.

Concursul de admitere se realizează pentru următoarele unități de învățământ:

– Şcoala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”  Câmpina;

– Şcoala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca.

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei și barbați, iar candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală a M.A.I.

Oferta educațională, condițiile de recrutare, documentele și formularele necesare, alături de detaliile privind concursul de admitere pot fi accesate în mod gratuit la link-ul:

https://ar.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2023

De asemenea, până la data de 19 mai 2023, tot la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, se realizează și recrutarea pentru instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N. şi S.R.I., precum şi pentru unităţile de învăţământ postliceal ale M.Ap.N., pe locurile M.A.I.

De asemenea, toate informațiile se găsesc la linkul antemenționat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.