Anunţ DEVASTATOR despre PENSII şi SALARII. Ce se întâmplă cu acestea, când toată lumea se aştepta să crească

Anunţ DEVASTATOR despre PENSII şi SALARII. Ce se întâmplă cu acestea, când toată lumea se aştepta să crească

Daniel Dăianu, președintele Consiliului Fiscal, a declarat aseară la Realitatea PLUS, că în România pensiile şi salariile nu vor creşte brusc.

Seful Consiliului Fiscal a spus asta în momentul în care a vorbit despre măsurile pe care trebuie să le ia ţara noastră pentru a se încadra în deficitul de 3,6% anul acesta şi de a urma planul propus Comisiei Europene de a ajunge la ținta de sub 3% până la finalul anului 2022, în contextul în care forul comunitar a anunţat ieri că a început procedura de deficit excesiv pentru Romania.

Dăianu a subliniat că majorarea deficitului excesiv este în mare rezultatul majorării pensiilor adoptate în 2019.

„Soluţia este să reeşalonam. Nu tăiem veniturile oamenilor, deci nu le tăiem. Nu tăiem pensii, nu tăiem salarii, dar să nu le creştem brusc, pentru că, ce se întâmplă: dăm foc, dăm foc! Noi ne dăm foc, nu avem nevoie de aşa ceva. Avem nevoie de linişte economică, cât se poate”, a avertizat Daniel Daianu.

Potrivit acestuia, „isteria legată de creșterea punctului de pensie ar trebui să se termine. Fiindcă oricine va fi la putere, îmi pun capul, nu va putea să facă așa ceva dacă nu va crește drastic taxe și impozite și nu va tăia la sânge cheltuieli. N-ai din ce să mai tai, n-ai din ce sa mai tai! Nu se poate face așa ceva! Trebuie să fim raționali…”.

  1. mataiati din pensiile celor ce nu fac mai nimic si au pensii aberant de mari!

    atunci vor fi banila buget

    Raspunde
  2. Daca se taie pensiile speciale+primele care le incaseaza unii…. vor fi bani pentru o majorare diferentiata a pensiilor (la cele peste 5000 lei,”0″majorare).

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.