Mai multe articole din rubrica "" ↑

Anunț important de la Inspectoratul Școlar Județean Arad cu privire la învățământul dual și cel profesional

Anunț important de la Inspectoratul Școlar Județean Arad cu privire la învățământul dual și cel profesional

Inspectoratul Școlar Județean Arad a dat publicității o informare cu privire la învățământul dual și învățământul profesional în anul școlar 2019-2020.

Potrivit IȘJ Arad, a apărut OMEN nr. 5402/01.11.2018 privind aprobarea calendarului etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional pentru anul școlar 2019-2020, precum și a modelelor pentru avizarea de către Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social, Centrul National de Dezvoltare a Invățământului Profesional și Tehnic și unitatea administrativ-teritorială, a Proiectului cifrei de școlarizare în învățământul dual și în învățământul profesional.

„Operatorii economici sunt invitaţi să se implice în parteneriatele cu unităţile de învăţământ profesional şi tehnic pentru furnizarea stagiilor de pregătire practică pentru învăţământul dual şi învăţământul profesional. Astfel, solicitarile operatorilor economici pentru învăţământul dual se completează şi se transmit, până la data de 23 noiembrie 2018, la Centrul Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic pe adresa de mail vet@tvet.ro. Solicitările operatorilor economici pentru învăţământul profesional se completează şi se transmit, până la data de 23 noiembrie 2018, la unitătile de învățământ profesional și tehnic sau la Inspectoratul Școlar Județean Arad. Modelele solicitărilor precum și alte informații legate de învățământul dual și învățământul profesional se găsescpe site-ul www.alegetidrumul.ro”, se arată în comunicatul de presă al IȘJ Arad.

 

 

 

 

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.