Arădenii NEMULȚUMIȚI de situația canalului MUREȘEL sunt invitați la o dezbatere publică

Arădenii NEMULȚUMIȚI de situația canalului MUREȘEL sunt invitați la o dezbatere publică

USR Arad îi invită pe cetățeni joi, 08 noiembrie, să participe de la orele 17:00 la o dezbatere publică legată de situația canalului Mureșel din municipiul nostru: situația actuală, probleme, soluții.

Potrivit USR Arad, Mureșelul este în prezent o problemă a orașului, din cauza poluării cu dejecții menajere și a depozitării de gunoaie pe malurile sale. Ani la rând s-au promovat diverse proiecte și soluții, fără a se realiza nimic. Cei de la USR Arad doresc să afle ce poate fi făcut, care este soluția, cât costă, etc. și de ce nu s-a întâmplat nimic până acum.

Avem în canalul Mureșel o zonă deocamdată murdară și dezagreabilă: o problemă dar și o potențială soluție la nevoile Aradului. Vrem ca, ascultând părerea specialiștilor, a celor care locuiesc în apropiere și sunt afectați direct precum și a altora, să conturăm o soluție benefică pentru oraș. Îi invităm pe toți cei care sunt interesați de subiect sau doresc să își prezinte opinia, să participe la dezbatere. Cu cât vom auzi mai multe voci, cu atât o eventuală soluție va fi mai aproape de ceea ce are nevoie comunitatea. Vă așteptăm joi, de la 17:00, la sediul USR Arad din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4”, a declarat Cristina Borhan, USR Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.