ANUNŢ PUBLICITAR (2)/ Licitaţie publică deschisă cu strigare pentru închirierea pajiştilor (păşuni) proprietate privată a Orașului Ineu

ANUNŢ PUBLICITAR (2)/ Licitaţie publică deschisă cu strigare pentru închirierea pajiştilor (păşuni) proprietate privată a Orașului Ineu

Orașul Ineu prin Consiliul local al oraşului Ineu, cu sediul în Ineu, str. Republicii, nr. 5, jud. Arad, anunţă scoaterea la licitaţie publică deschisă cu strigare pentru închirierea pajiştilor (păşuni) proprietate privată a Orașului Ineu în suprafaţă totală de 92,07 ha..

– Informaţii generale privind locatorul: Orașul Ineu prin Consiliul local al oraşului Ineu, cu sediul în Ineu, str. Republicii, nr. 5, jud. Arad ;

– Informaţii generale privind obiectul inchirierii: închiriere a păşunilor, aflate in proprietatea privata a Orașului Ineu, pentru suprafaţa totală de 92,07 ha., evidențiate în C.F. nr. 302953, 302957, 305201, 306427, 306429, 306434, 306435, 306436, 306437 a localităţii Ineu;

– Procedura aplicată: licitaţie publică deschisă cu strigare;

Informaţii privind documentaţia de atribuire: Documentaţia de atribuire este aprobată prin Hotărârea Consiliului Local al Orașului Ineu nr. 75/17.06.2015 care face parte integrantă din această hotărâre;

Modalitatea prin care persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire: La licitaţie poate participa orice persoană fizică sau juridică care se încadrează în condițiile din caietul de sarcini, persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire începând cu data publicării prezentului anunţ la avizierul primăriei sau pe site-ul web al orașului Ineu www.primariaineu.ro, sau de la data anunțului într-o publicație județeană chiar și una online.

Denumirea şi adresa compartimentului din cadrul locatorului, de la care se poate obţine un exemplar din documentaţia de atribuire : Pentru a intra în posesia Documentaţiei de atribuire doritorii pot să se prezinte la sediul Primăriei Orașului Ineu, str. Calea Republicii, nr. 5, la secretariatul de la etajul I .

Costul şi condiţiile de plată pentru obţinerea acestui exemplar : persoanele interesate pot intra în posesia unui exemplar al documentaţiei de atribuire care se va distribui gratuit.

– Preţul de pornire al licitaţiei este după cum urmează:

     – de 343,20 lei/an/ha la pajiștile(păşuni) de pe teritoriul localității Ineu;

– Pasul licitaţiei (saltul minim) este 10 lei/ha. .

– Garanţia de participare la licitaţie este de 10 % din valoarea minimă a chiriei pe an.

– Data limită pentru solicitarea clarificărilor : 01.07.2015.

Data limită de depunere a ofertelor: 03.07.2015, ora 1000.

– Adresa la care trebuie depuse ofertele: sediul Primăriei Orașului Ineu, str. Calea Republicii, nr. 5, județul Arad, la registratura de la parter.

Numărul de exemplare în care trebuie depusă fiecare ofertă: Oferta va fi depusă într-un singur exemplar semnat de către ofertant pe fiecare pagina.     Fiecare participant poate depune doar o singură ofertă pentru fiecare lot (parcelă).

– Data şi locul la care se va desfăşura şedinţa publică de deschidere a ofertelor: licitaţia publică deschisă cu strigare se va desfășura la sediul Primăriei Orașului Ineu, Str. Calea Republicii, nr.5, în sala de şedinţe, etaj. I, în data de 03.07.2015, începând cu ora 1300.

– Denumirea instanţei competente în soluţionarea litigiilor : secţia contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Arad.

– Data transmiterii anunţului de licitaţie către instituţiile abilitate, în vederea publicării: 26.06.2015.

       Alte relaţii suplimentare se pot obţine la nr. telefon 0257/511550.

PRIMARUL
ORAȘULUI INEU,
CĂLIN – ILIE ABRUDAN

  1. Ce frums se face administratie nu pe ascuns Bravoo Calin

    Raspunde
  2. Praf in ochii ineuanilor, de fapt caietul de sarcini e facut cu dedicatie clara pt. prietenii primarelului , vorbim dupa!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.