Anunț SUPRIZĂ al FMI despre economia din România

Anunț SUPRIZĂ al FMI despre economia din România

Fondul Monetar Internațional (FMI) și-a modificat estimările pentru acest an în ceea ce privește creșterea economică din România.

Astfel, potrivit celui mai nou raport „World Economic Outlook”, FMI a revizuit în creștere, de la 3,8% până la 4,2%, estimările privind evoluția economiei românești în acest an.

Instituția financiară internațională și-a îmbunătățit ușor și estimările privind ritmul de creștere înregistrat de economia României în 2018, până la 3,4%, față de 3,3%, cât preconizase în toamna anului trecut.

Conform raportului FMI, România va înregistra în acest an a doua cea mai mare creștere economică din Europa, fiind devansată doar de Islanda (5,7%).

  1. casa taraneasca de vanzare,3 camere,bucatarie,camara,loc de baie,coridor deschis,fantana in coridor,magazie,cocini pentru porci,grajd animale.Teren 60 arii.COM SISTAROVAT LO.CUVESDIA

    Raspunde
  2. casa taraneasca de vinzare 3 camere, bucatarie loc de baie, coridor bdeschis, fintina in coridor, mnagazie, coci pentru porci, grad animale, teren 60 ari com.SISTAROVAT loc CUVESDIUA NR 2O5 jud Arad

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.