Diagnostic diferit în Ungaria, pentru „Kuki”. Dacă rămânea la Arad…

Diagnostic diferit în Ungaria, pentru „Kuki”. Dacă rămânea la Arad…

Transferat la Debrecen, pentru o a treia opinie ca urmare a unui accident cardiovascular suferit în urmă cu trei săptămâni, Aurel Cristescu, autopsierul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad și, totodată, creierul unei înfloritoare afaceri de pompe funebre din oraș, a scăpat de operație.

Potrivit unor surse medicale, în urma investigațiilor la care a fost supus la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară din Debrecen, Aurel Cristescu, alias „Kuki”, a primit un tratament medicamentos, urmând să revină în Ungaria pentru control.

Potrivit informațiilor noastre, decizia de a merge în Ungaria a fost motivată de diagnosticul pus la Arad, conform cărora Aurel Cristescu ar avea o carotida înfundată în proporție de 80 la sută și ar necesita o operație. Potrivit părerii altor medici, din Timișoara, carotida ar fi fost înfundată doar în proporție de 50 la sută. Diagnosticul de la Debrecen a fost mai apropiat de cel pus la Timișoara, astfel încât, momentan, a fost eliminată necesitatea efectuării unei operații.

„Că trebuia, că nu trebuia, dacă rămânea la Arad era operat”, a declarat o sursă medicală pentru NewsAr.ro.

Foto: Arhiva

Citește și:

Important OM DE AFACERI din Arad, ÎN STARE GRAVĂ! „A paralizat”

  1. Fara operatie se va infunda noaptea sau cand nu se asteapta si v a muri subit. Mari doctori ungurii astia :)))

    Raspunde
  2. la Arad au vrut sa-l taie ca sa-i ia banii. atata tot. in rest tot moare la un moment dat

    Raspunde
  3. daca nu santeti de specialitate nu va dati cu parerea,lasati omu sa se trateze unde doreste ,ca la noi esecul si dezinteresul sant la ele acasa !

    Raspunde
  4. F BINE A FACUT DACA SI A PERMIS OMUL SA CAUTE A3A SOLUTIE AICI MORI CU ZILE MAI ALES IN JUDETEAN ARAD

    Raspunde
  5. kwjwbdjwbdjwqdwq 19 aprilie, 2017, 5:23 pm

    am fost batut cu bastonul de lemn, model tomfa de catre politie, mi sa zis sa ma plang la KUKI. de ce sunt posibile asemenea orori???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.