Anunțul de ULTIMĂ ORĂ al Casei Regale despre starea de sănătate a Regelui Mihai

Anunțul de ULTIMĂ ORĂ al Casei Regale despre starea de sănătate a Regelui Mihai

Casa Regală a României a făcut un anunț de ultimă oră legat de starea de sănătate a Regelui Mihai.

Astfel, Casa Regală a negat informațiile apărute în presă, potrivit cărora Catedrala Arhiepiscopală și Regală de la Curtea de Argeș ar fi pregătită pentru înmormântarea Regelui Mihai, ca urmare a degradării stării de sănătate a Majestății Sale.

„Majestatea Sa are actualmente o stare de sănătate stabilă. Regele este într-un moment de mare durere sufletească, dar se află înconjurat de dragostea și respectul tuturor și este îngrijit cu impecabil profesionalism de medicii curanți. Orice schimbare în starea de sănătate a Regelui Mihai va fi obiectul unui buletin de sănătate transmis public, așa cum Biroul de Presă a făcut de fiecare dată. Familia Regală și românii continuă să se găsească, în aceste zile, în doliu după pierderea Reginei Ana”, se arată într-o informare dată publicității de Casa Regală.

  1. Care casa regala?
    Care regina?
    Mai terminati cu mumiile astea …
    Fosile din groapa de gunoi a istoriei…
    Rusine

    Raspunde
    • TIE SA-TI FIE RUSINE BABABONDULE, IGNORANTULE, HABAR NU AI DE ISTORIA ACESTUI POPOR, DACĂ NU STII DE CASA REGALA, BA NEMERNICULE CUM DE-TI PERMITI SĂ AFIRMI ** CARE REGINA** PĂI REGINA ANA A CUI SOTIE A FOST BĂ RAHAT CU OCHI , A LU TATAL TAU SAU AL UNUI REGE. HAI SICTIR. MA FACI SĂ PROFEREZ ASEMENEA EXPRESII ALĂTURAT DE O STIRE PRIVIND PE MS REGELE MIHAI- I. AL ROMÂNIEI, MUMIE ESTI TU BA ASTA CARE NU AI CURAJUL SA-TI DAI NUMLELE, AIAI VAI DE CARTEA PE CARE O STII SI DE ISTORIA TA.

      Raspunde
      • Bai istorie pune mana si citeste o carte si dupa da-ti cu parerea.si vezi istorie acolo cine este ce a fost si ce va fi.ce plm casa regala,ce a facut pt romania ma.a furat tot si a plecat 97000 de kg de aur din tara casa regala.stai cuminte ca te umfli

        Raspunde
  2. Bă treaba cu tonele de aur este o invenție comunistă. Propagandă comunistă ca să-i înstrăineze pe oameni de suveranul lor. Tu anonimule ai crescut într-o țară comunistă, în cazul în care te-ai născut înaite de 1985-1989, dacă nu, ești un ignorant și nu te insteresează istoria țării.
    Ce tâmpenii puteți scoate. Cum să plece cu 97 de tone de aur din țară. Comuniștii nu l-ar fi lăsat să plece din țară cu așa bogăție dăcă ar fi fost adevărat. A fost obligat să abdice și a fost alungat din țară, fără să i-a cu el prea multe.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.