„Litoralul pentru Toți” debutează la 1 septembrie cu vreme bună, prețuri mici și All Inclusive! Tot ce trebuie să știi ca să prinzi „ultimul tren” spre mare

„Litoralul pentru Toți” debutează la 1 septembrie cu vreme bună, prețuri mici și All Inclusive! Tot ce trebuie să știi ca să prinzi „ultimul tren” spre mare

Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) au anunțat că ediţia de toamnă a programului „Litoralul pentru Toţi” debutează la 1 septembrie.

„Programul special «Litoralul pentru Toţi» suscită, de la an la an, un interes crescut din partea turiştilor, cărora le venim în întâmpinare cu sejururi în extrasezon pe litoralul românesc, la cele mai avantajoase preţuri. Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife maximale recomandate în ediţia de primăvară, în funcţie de categoria de hotel. Ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară: Litoralul pentru toţi – varianta All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă”, se arată în comunicatul celor de la ALDD și ANAT.

De remarcat, că în această perioadă tarifele în stațiunile din sudul litoralului (Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) sunt mai mici decât în celelalte stațiuni.

„Ne aşteptăm la un număr de turişti mai mare în acest an, faţă de ediţiile anterioare, întrucât acest sezon este unul de record în vânzări şi imagine pozitivă, comparativ cu ultimii ani. Agenţiile de turism care participă la realizarea programului «Litoralul pentru Toţi» au primit cereri pentru astfel de vacanţe cu mult timp înainte de lansarea acestuia. În plus, avem în continuare evenimente pregătite pentru această perioadă, iar vremea se anunţă foarte bună”, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, citată de Agerpres.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.