ANUNȚUL ȘOC făcut de Ion Țiriac în urmă cu puțin timp! Ce va face cu AVEREA sa!

ANUNȚUL ȘOC făcut de Ion Țiriac în urmă cu puțin timp! Ce va face cu AVEREA sa!

Omul de afaceri Ion Țiriac, a cărui avere a crescut semnificativ în ultimul an, se gândește, deja, cui va lăsa imperiul pe care îl conduce.

Acesta nu a luat, încă, o decizie fermă, însă, un lucru este cert: nu intenţionează să lase toate bunurile copiilor săi, ci vrea să doneze o bună parte din avere.

„Treaba e foarte simplă. Dacă o să am mai mult decât trebuie, în niciun caz nu o să las totul urmaşilor! Sunt la şcoli bune, au făcut meserii, îşi câştigă banii. Da, să trăiască mai bine decât mine. Dar de aici până la a lăsa totul copiilor…”, a spus Ion Tiriac, vineri, la Smart FM.

Întrebat dacă s-a gândit să-și doneze averea românilor, Țiriac a spus, cu părere de rău, că nu poate acest lucru, întrucât în ţara noastră „e foarte greu”. În schimb, a menţionat că se gândeşte să ajute ţările sărace din Africa.

„Încerc să dau deja înapoi, dar e foarte greu în România. O să dau în altă parte. În Africa sunt atâţia care au nevoie… Eu nu vorbesc de caritate, ci de dat înapoi!”, a completat omul de afaceri.

Ion Țiriac şi-a mărit averea cu aproximativ 300 de milioane de euro într-un singur an, în prezent, aceasta fiind estimată la 1,5 miliarde de euro potrivit revistelor de specialitate.

  1. unde e obrazul ?, 28 noiembrie, 2015, 1:12 pm

    Ce frumos…..
    Pai atunci sa mearga de pe acum in Africa.
    De ce mai vine in Romania ?
    De ce vineaza in Bihor aducandu-si prietenii si falindu-se ….?
    Nu am auzit ca acest om sa fi facut acte caritabile in Romania ?( sa fi salvat un copil , sa fi dat o bursa unui elev sarman dar cu mare potential ….
    Du-te dracului cu averea ta cu tot !
    Stii doar sa ne critici…
    Dar ce ai facut sau faci Tu pentru acest popor si aceasta tara ?
    Ti-ai urmarit in primul rand doar interesele …
    Fiinca nemernicii de politruci te-au suparat prin atitudinea lor si prostia lor …..te-ai suparat ca prostul satului …..pe poporul roman si pe tara ta care te-a facu ce esti tu azi !
    Mai du-te….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.