Ce se ascunde în spatele AMÂNĂRII şedinţei Consiliului Local Municipal

Ce se ascunde în spatele AMÂNĂRII şedinţei Consiliului Local Municipal

Amânarea şedinţei Consiliului Local Municipal până în data de 2 decembrie dă frâu liber bârfelor legate de motivele care au dus, de fapt, la schimbarea datei de întrunire a consilierilor locali.

Bunăoară, gura lumii vorbeşte despre faptul că primarului Gheorghe Falcă şi echipei sale le este teamă să dea ochii cu arădenii după ce au hotărât să majoreze taxele şi impozitele locale, adică birurile puse pe seama populaţiei Aradului.

Aşa că au hotărât să amâne întrunirea Consiliului Local Municipal până după minivacanţa de 1 Dcembrie, când speră că arădenii vor fi amorţiţi de atâtea zile libere şi nu vor participa în număr mare la şedinţă.

De urmărit!

  1. Ii este frica impostorului de FALCA de multimea care se va aduna cu ocazia zilei de 1 decembrie….Stim noi ce avem de facut cand te vedem in public parvenitule!!! Rusine sa-ti fie mincinosule!!!

    Raspunde
  2. Falca e disperat dupa bani pt el si gasca lui urmeaza campania electorala……Aradenii s-au desteptat nu te mai vreau nici pe tine FALCA nici gasca ta de nulitati si lingai!!!

    Raspunde
  3. Pun pariu ca Botoxila gheorghe o sa scada impozitele , asta de frica , el stie ca e pe povarnis in preferintele aradenilor.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.