Anunțul valabil pentru toți românii care călătoresc cu autocarul în străinătate. Ce S-A SCHIMBAT

Anunțul valabil pentru toți românii care călătoresc cu autocarul în străinătate. Ce S-A SCHIMBAT

Călătoria cu autocarul în străinătate nu va mai fi la fel. Căldura sufocantă sau frigul, mirosurile de tot felul, dublate de nesimțirea unora dintre șoferi vor deveni amintire pentru românii care aleg să călătorească cu una dintre noile companii de transport care operează deja, de câteva zile, între România și Occident. Este vorba despre compania germană FlixBus, care a început să opereze deja pe rutele București – Salzburg, București – Viena și Sibiu – Linz. În țară, traseul autocarelor FlixBus pe ruta Bucureşti – Viena trece prin Ploieşti, Braşov, Făgăraş, Sibiu, Sebeş, Deva, Lugoj, Timişoara și Arad.

Prețurile biletelor este accesibil. De exemplu, de la Sibiu la Linz, un bilet costă 69 de euro. De la Arad la Viena un bilet costă 49 de euro iar de la București la Salzburg, 75 de euro.

Compania de transport din Germania are filiale și în Italia, Olanda şi Franţa și s-a extins şi pe rutele spre Elveţia, Belgia, Luxembourg, Suedia şi Danemarca.

Foto: Twitter

  1. Nu este de nici un ajutor ..si ajugi cu ei an cateva zile

    Raspunde
  2. Si o sa spele calatorii inainte de imbarcare?Ziceau ceva de „adio mirosuri neplacute”…….tot adunat in scaun esti,nu conteaza compania.Poti gasi bilete de avion la pretul asta si ajungi in 2 ore.

    Raspunde
  3. nu-i mai laudati atata felixbus este tot masinile lui Carabulea adica atlassib felixbus este o firma nemteasca care este specializata in PUBLICITATE PARTE TEHNICA

    Raspunde
  4. mergeti cu avion ieftin si ajungi in 2h … rezervati cu 2 saptamani inainte pt pret mai mic

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.