E clar! Pasajul de la Curtici a fost construit de Dorel: SCUMP și PROST, astfel că NU POATE FI DAT ÎN FOLOSINȚĂ!

E clar! Pasajul de la Curtici a fost construit de Dorel: SCUMP și PROST, astfel că NU POATE FI DAT ÎN FOLOSINȚĂ!

De-acum e și mai clar: Pasajul peste calea ferată construit la Curtici nu este în regulă. În urma unor teste efectuate marți, s-a dovedit că traficul se desfăşoară cu dificultate pentru că intrările pe pasaj sunt prea înguste, iar TIR-urile şi vehiculele de mare tonaj nu au suficient spaţiu pentru efectuarea în siguranță a virajelor. CFR insistă, însă, să fie dat în folosință, pentru că, în caz contrar, pierde finanțarea de la Uniunea Europeană (pasajul a costat 27.780.000 de lei!).

Autoritățile statului și cele locale caută soluții pentru rezolvarea problemei, dar bat pasul pe loc deoarece pentru lărgirea coborârilor de pe pasaj este nevoie de exproprierea proprietarilor terenurilor din zonă, lucru care este de durată.

Până atunci, Bogdan Ban, primarul oraşului Curtici, a spus că nu este de acord cu deschiderea pasajului. „Nu pot prelua un astfel de pasaj şi să îmi asum accidente sau pierderi de vieţi omeneşti”, a declarat Bogdan Ban, adăugând: „S-a văzut foarte bine că, atunci când două TIR-uri se intersectează la coborârea de pe pasaj, se produc blocaje”.

  1. Puneți semafoare!

    Raspunde
  2. unde e bunulsimt ? 14 iulie, 2016, 9:59 am

    sa-l plateasca proiectantul! pana nu se procedeaza asa in tara asta va fi tot mai rau. ce gresesc doctorii, judecatorii, alti functionari publici platim noi toti. scuze, evazionistii si cei care nu platesc taxe in viata lor (nu dau nume de specimen) nu platesc nici aceste greseli/incompetente uriase. la noi asumarea raspunderii (reinventata de puliticieni) este de fapt asomarea raspunderii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.