Apel către Falcă: „Să nu se mai viseze preşedinte al României, director de SRI, ministru de Interne sau, mai nou, prim ministru”

Apel către Falcă: „Să nu se mai viseze preşedinte al României, director de SRI, ministru de Interne sau, mai nou, prim ministru”

„Nu putem rămâne impasibili la modul în care Administraţia Falcă se implică în cheltuirea banului public şi transmitem pe această cale primarului Gheorge Falcă un avertisment serios cu privire la acest fenomen şi cerem stoparea imediată a jafului, a risipei şi a cheltuielilor inutile”, se arată într-un comunicat de presă al PC Arad.

„Acum, că se apropie anul electoral 2016 iar Falcă are nevoie de teme electorale, acesta ne «ameninţă» cu un nou pod langă actualul Pod Traian şi fiind (mai mare) ahtiat după cultură vrea să pună mâna şi pe Casa de Cultură a Sindicatelor de la Lacul Pădurice. Un pod nou lângă actualul pod Traian este o prostie, mai ales că traficul spre şi dinspre Aradul-Nou nu impune o astfel de nouă construcţie. În ceea ce priveşte Casa de Cultură a Sindicatelor, ţinem să precizăm că era tot acolo, în aceeaşi stare şi în 2004, adică anul în care Falcă a ajuns primar al Aradului, dar în 11 ani de mandat nu l-a interesat de ea”, a afirmat Mircea Purcaru, preşedintele PC Arad.

„Poate primarul Falcă ar face bine să-şi reevalueze statutul de primar, să mai lase plimbările politice pe la Bucureşti, în Modrogan, să nu se mai viseze preşedinte al României, director de SRI, ministru de Interne sau, mai nou, prim ministru. Îi reamintim că este doar un biet primar al unui municipiu de categoria a II-a, cu foarte multe probleme grave în funcţionalitatea oraşului”, afirmă liderul conservator.

Acesta spune că Aradul are probleme grave la CET-uri, la Recons, la capitolul sănătate „iar domnul Falcă, în loc de administraţie, face politică de Dâmboviţa”.

„Îi reamintim că e plătit cu salariu din banul public să fie primar (cât o mai fi) şi nu figurant în circul politic pe care-l prestează la PNL Arad. Şi să ne mai scutească de «caravanele culturale» aduse la Arad pe bani publici, caravane gen Patapievici sau Andreea Pora. Fără băsişti la Arad!”, încheie Mircea Purcaru.

  1. Exista instituții specializate pt.oameni care se cred Napoleon,Stalin,presedinti etc.

    Raspunde
  2. Falca se crede Tutankhamun. Unii sustin ca asa il si cheama de fapt :))))))))))

    Raspunde
  3. Locuitorii din Micalaca vor sa stie cand se va incepe reabilitarea cartierului ,mai precis a zonei din jurul viitorului Kaufland unde strazile sant blocate de masini din lipsa de locuri de parcare ,pline de gropi ,cu asfalt de pe vremea nea Nicu . Culmea e ca spatii de parcare sant ,trebuie doar vointa .Va rugam sa faceti o plimbare prin zona pt. a vedea la fata locului .Locuiesc aici din ’80 dar dezastru ca acum nu a fost niciodata.

    Raspunde
  4. Aveti perfecta dreptate in ceea ce spuneti d-ul Mircea Purcaru……Felicitari….

    Raspunde
  5. Aveti perfecta dreptate in ceea ce spuneti……Felicitari….

    Raspunde
  6. Cred ca Falca este intr-o criza de personalitate.Atunci cand te crezi de toate,poate fi un semn ca nu mai esti nimeni.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.