APEL DE SELECTIE MASURA 3 (3A)

Grup de Actiune Locala Microregiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru

APEL DE SELECTIE NR. 01 AFERENT MASURII 3 (3A)

Data lansarii apelului de selectie: 15.12.2020

Masura 3 (3A) “Sprijin pentru integrarea si promovarea schemelor de calitate pentru produsele locale”

Grup de Actiune Locala “Micro-regiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru”

Tipuri de beneficiari eligibili :

  • Beneficiarii sprijinului public sunt fermieri activi/grupuri de fermieri legal constituite care îşi desfăşoară activitatea agricolă pe teritoriul GAL.

Fondurile disponibile: 6.000 Euro

Sprijinul public nerambursabil : Sprijinul public reprezintă ajutor financiar nerambursabil si se acordă sub forma unui transfer financiar anual, în decursul unei perioade de maxim 3 ani consecutivi (perioadă determinată la semnarea contractului).

Sprijinul public este de max. 1 000 de euro/exploatație/an si se acordă în decursul unei perioade de maximum trei ani, de la data semnării contractului de finanțare cu AFIR.

Intensitatea anuală indicativă a sprijinului se determină astfel:

Plata anuală = max. 1 000 de euro/exploatație/an si se acordă în decursul unei perioade de maximum patru ani, de la data semnării contractului de finanțare cu AFIR.

Data limita de primire a proiectelor si locul unde se pot depune proiectele:

– data limita de primire a proiectelor: 31.03.2021

– locul de depunere al proiectelor: sediul Grupului de Actiune Locala “Micro-Regiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru”, Socodor, nr. 337, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 9:00 – 12:00

Informaii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse in Ghidul solicitantului aferent Masurii 3 (3A), disponibil pe pagina www.gal-mvc. ro.

Pentru informatii suplimentare vă aşteptăm la sediul Grupului de Actiune Locala Microregiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru din Sat Socodor, Com. Socodor, nr. 337, pe site-ul www.gal-mvc.ro sau la tel.: 0257350894.

De asemenea, la sediul Grupului de Actiune Locala “Micro-Regiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru” puteti gasi versiunea pe suport tiparit a informatiilor detaliate aferente Masurii 3 (3A)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.