APEL DE SELECTIE MASURA 6.1 (6A)

APEL DE SELECTIE MASURA 6.1 (6A)

Grup de Actiune Locala Microregiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru

APEL DE SELECTIE NR. 01 AFERENT MASURII 6.1 (6A)

Data lansarii apelului de selectie: 21.08.2018

Masura 6.1 (6A) Infiintarea de activitati neagricole

Tipuri de beneficiari eligibili :

  • Micro-întreprinderi și întreprinderi mici existente din spațiul rural, care își propun activități neagricole, pe care pe care nu le-au mai efectuat până la data aplicării pentru sprijin;
  • Micro-întreprinderi și întreprinderi mici noi, înființate în anul depunerii aplicației de finanțare sau cu o vechime de maxim 3 ani fiscali, care nu au desfășurat activități până în momentul de-punerii acesteia.
  • Persoanele fizice – fermieri sau membrii unei gospodării agricole care își propun activități non-gricole, inregistrate si autorizate conform OUG. 44/2008.

Fondurile disponibile: 510.000 Euro

Sprijinul public nerambursabil : Sprijinul public nerambursabil se acordă pentru o perioadă de maxim trei ani si este de:

  • 30.000 Euro pentru proiecte depuse de startup-uri prestatoare de servicii, fără activități de producție, fără cheltuieli de construcții* și/sau montaj;
  • 50.000 Euro pentru proiecte care prevad investitii in alte unitati de cazare decat pensiuni, agropensiuni si investitii in amenajari si dotari pentru agrement;
  • 70.000 Euro pentru proiecte depuse de startup-uri cu activități de producție si investitii in agroturism.

Intensitatea sprijinului este de 100% din cuantumul cheltuielilor eligibile.

Data limita de primire a proiectelor si locul unde se pot depune proiectele:

– data limita de primire a proiectelor: 19.09.2018

– locul de depunere al proiectelor: sediul Grupului de Actiune Locala Microregiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru, Socodor, nr. 337, de Luni pana Vineri, in intervalul orar 9:00 – 12:00

Informaii detaliate privind accesarea si derularea masurii sunt cuprinse in Ghidul solicitantului aferent Masurii 6.1 (6A), disponibil pe pagina www.gal-mvc. ro.

Pentru informatii suplimentare vă aşteptăm la sediul Grupului de Actiune Locala Microregiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru din Sat Socodor, Com. Socodor, nr. 337, pe site-ul www.gal-mvc.ro sau la tel.: 0257350894.

De asemenea, la sediul Grupului de Actiune Locala Microregiunea Vailor Crisurilor Alb si Negru puteti gasi versiunea pe suport tiparit a informatiilor detaliate aferente Masurii 6.1 (6A)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.