APEL de SELECȚIE

Asociația Grupul de Acțiune Locală „Lunca Mureșului de Jos” anunță lansarea Sesiunii nr.1/2020 de cereri de proiecte pentru  Măsura 2.1 (2A) „Ferme mici și mijlocii”

Data lansării apelului de selecție: 30 Iulie 2020

Măsura 2.1. (2A) „Ferme mici și mijlocii”

Tipuri de beneficiari eligibili:

  • Fermieri care au drept de proprietate și/sau de folosință pentru o exploatație agricolă care intră în categoria de fermă mica conform definiției relevante cu excepția persoanelor fizice neautorizate (II, AF, PFA, SC, etc.).

Fonduri disponibile: 60.000 euro

Sprijinul public nerambursabil este de 15.000 euro pentru o exploatație agricolă și va fi acordat sub formă de sumă forfetară pentru implementarea obiectivelor furnizate în planul de afaceri.

Data limită de primire a proiectelor și locul unde se pot depune proiectele:

  • Data limită de primire a proiectelor: 30 septembrie 2020
  • Locul de depunere al proiectelor: sediul Asociației Grupul de Acțiune Locală “Lunca Mureșului de Jos”, Oraș Pecica, str. 2, nr. 132, jud. Arad, în intervalul orar 900-1200 , de luni până vineri.

Informații detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului aferent Măsurii 2.1(2A) disponibil pe: www.galluncamuresuluidejos.ro.

Pentru informații suplimentare vă așteptăm la sediul Asociației Grupul de Acțiune Locală “Lunca Mureșului de Jos”, din Oraș Pecica, str. 2, nr. 132, jud. Arad, pe site-ul www.galluncamuresuluidejos.ro și/sau la telefon: 0745-855 633.

De asemenea, la sediul Asociației Grupul de Acțiune Locală “Lunca Mureșului de Jos” puteți găsi versiunea pe suport tipărit a informațiilor detaliate aferent Măsurii 2.1 (2A).

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.