Un tânăr SCANDALAGIU din Arad a AGRESAT un amic și mai mulți oameni ai legii

Un tânăr SCANDALAGIU din Arad a AGRESAT un amic și mai mulți oameni ai legii

 M.D., în vârstă de 30 de ani,  va avea de plătit 6000 de lei după ce a avut proasta inspirație de a agresa de trei ori persoanele din jur, în cursul unui singur incident.

Primul episod al exteriorizării violenței tânărului a survenit în 25 iulie, în jurul orelor 22:30, în zona stației de tramvai Făt-Frumos, unde polițiștii locali cu atribuții de ordine publică au aplanat un scandal la care a participat împreună cu alți doi tovarăși de pahar.

Doi dintre protagoniști au fost conduși de polițiștii locali la sediul Secției IPJ Vlaicu, pentru identificare, al treilea, care a fugit, urmând a fi sancționat ulterior. La secția de poliție, a fost solicitată și ambulanța pentru M.D., care prezenta lovituri. Acest lucru nu l-a împiedicat pe turbulent să devină agresiv a doua oară, la adresa personalului medical și a oamenilor legii, în timp ce i se acordau îngrijiri medicale.

Cadrele medicale au decis transportul la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad al tânărului violent, fiind însoțite de echipajul de poliție locală. Acest lucru s-a dovedit necesar deoarece, la coborârea din ambulanță, agresivitatea lui M.D. a atins un nivel ce a impus utilizarea cătușelor pentru transportul în incinta spitalului, în vederea internării pentru efectuarea investigațiilor medicale.

Sosită la fața locului, la solicitarea bărbatului implicat în scandal, soția acestuia a încercat inițial să contacteze un avocat pentru a-l ajuta. Ulterior, fiind martora comportamentului violent al soțului său față de polițiștii locali și personalul medical, ce risca să continue după finalizarea contactului cu echipajele respective, a insistat ca M.D. să rămână la spital, de teamă că ar putea fi pusă în pericol.

Pentru faptele sale (concurs de contravenții), respectivul a fost sancționat cu 2 amenzi, una de 2000 și alta de 4000 de lei, potrivit prevederilor Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Celălalt scandalagiu a fost sancționat, după identificare, pentru participare la scandal, în cuantum de 200 lei, urmând ca și a treia persoană implicată în starea conflictuală, care a plecat de la fața locului să fie identificată și luată în evidență pentru situația în care, ulterior, una dintre persoane va depune plângere.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.