Arad Open Air, un succes! 30 000 de oameni s-au distrat până în zori la cel mai mare festival de muzică electronică din vestul țării

Arad Open Air, un succes! 30 000 de oameni s-au distrat până în zori la cel mai mare festival de muzică electronică din vestul țării

„Am fost şi vom rămâne partenerii Arad Open Air Festival”,  a dat asigurări primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ în cadrul conferinţei de presă organizată marţi, 2 iulie 2019.

Cu această ocazie organizatorul evenimentului, Glad Varga a punctat principalele satisfacţii înregistrate la ediţia din acest an a Festivalului Arad Open Air (AOA).

Cea de a patra ediție a Arad Open Air Festival, desfăşurată în perioada 28-30 iunie, a adus la Arad artiști precum Paul van Dyk, Markus Schulz, MATTN, Mahmut Orhan și mulți alții. 30 000 de oameni au avut parte de muzică electronică și hip hop, spectacole de lumini, show-uri incendiare și multe momente speciale.

„Un astfel de eveniment a plasat Aradul pe harta evenimentelor de profil din ţară şi străinătate. AOA înseamnă mult nu numai pentru arădeni, cât şi pentru participanţii din alte oraşe sau chiar alte ţări. Festivalul aduce beneficii oraşului nostru nu numai ca şi capital de imagine, dar şi din punct de vedere economic. Apoi să nu uităm că vorbim despre un brand care este legat de numele Aradului, legat de arădeni şi pe care vrem să-l promovăm în continuare. Vreau să-i felicit pe partenerii noştri care au dus greul organizatoric şi financiar şi-i asigur de parteneriatul nostru şi la ediţiile următoare”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

Festivalul a fost îndrăgit atât de public, cât și de artiștii care au fost impresionați de atmosfera magică și spațiul de desfășurare a evenimentului, Aeroportul Internațional din Arad.

Succesul acestei ediţii se datorează publicului, partenerilor noştri şi în special Primăriei Municipiului Arad şi Consiliului Judeţean Arad. Fără ajutorul lor nu am fi reuşit să aducem artişti de talie internaţională. Mulţumesc tuturor voluntarilor, tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment. Nu este un proiect uşor pentru că implică foarte multe detalii, dar de la o ediţie la alta devenim tot mai buni. De fiecare dată încercăm să ne surprindem plăcut publicul. Anul acesta am înregistrat peste 1500 de participanţi din afara judeţului nostru şi 150 de participanţi din străinătate. Zona de camping special amenajată a fost folosită. La 50 de metri au urcat peste 500 de arădeni. O premieră pentru oraşul nostru a fost şi scena atât ca dimensiune cât şi ca formă şi dotare tehnică, iar faptul că atât Paul Van Dyk cât şi Markus Schulz au fost mulţumiţi de ceea ce au găsit aici, mărturisind că ar reveni la ediţiile următoare, este confirmarea faptului că am făcut o treabă bună, a declarat Glad Varga, organizatorul evenimentului.

Nici nu s-a încheiat bine ediţia 2019 a AOA, că organizatorii au început pregătirile pentru ediţia de anul viitor, care este posibil să se desfăşoare într-o nouă locaţie.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.