Arădean dat în urmărire de autoritățile din Germania, depistat la Felnac

Arădean dat în urmărire de autoritățile din Germania, depistat la Felnac

Un bărbat din Sînpetru German dat în urmărire internațională a fost depistat la Felnac. Poliţiştii din Arad, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, l-au depistat pe bărbatul de 55 de ani, care era urmărit internațional de autoritățile din Germania pentru infracțiuni contra proprietății, în cursul zilei de luni, pe raza localității Felnac.

„Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, pentru infracţiuni contra proprietății, fapte comise pe teritoriul Germaniei. Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţional”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat magistraţilor, pentru demararea procedurilor de predare către autoritățile din Germania.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.