CRIMA care a ORIPILAT Aradul! Oamenii cer să se facă DREPTATE

CRIMA care a ORIPILAT Aradul! Oamenii cer să se facă DREPTATE

Uciderea cu sânge rece a unei căţeluşe din rasa Labrador a revoltat Aradul!

Facebook-ul este plin de mesaje în care lumea cere să se facă dreptate iar ucigaşul animalului să fie tras la răspundere.

Oribila faptă s-a petrecut în Aradul Nou, unde câinele a trecut gardul în curtea vecinilor, unde a fost găsit cu gâtul tăiat.

Nu este foarte greu de bănuit cine a comis abominabila faptă, aşa încât, chiar dacă aceasta s-a petrecut „pe teritoriul său”, ucigaşul tot poate – şi trebuie! – să plătească pentru ceea ce a făcut.

Mulţi dintre arădenii care au reacţionat cer condamnarea la închisoare a făptaşului.

Foto 1: Arhiva (rol ilustrativ)
Foto 2: Livearad.ro

  1. da chiar ca ar merita puscaria !!!

    Raspunde
  2. Ne ducem de râpă cu astfel de mentalități. Până la urmă e un câine. Dacă ar fi fost un om ce sărea gardul vecinului, acesta putea fi omorât pentru violare de domiciliu, cum se întâmplă prin alte lumi. ne luăm și noi după cei care nu au ce face și investesc în animale de casă. Lumea e oricum întoarsă pe dos. Hai să băgăm la pușcărie pe șoferii care lovesc animale ce fug pe șosele. Reveniși-vă oameni buni. E un câine. Chiar și de rasă el trebuia ținut lângă proprietar. Prin UE legea spune că nu ai voie să lași câinii afară pe timp de noapte. Și nci lrgați în lanț. Aici vreți să ajungem? Să le facem buletine și sp0i trecem la întreținere?

    Raspunde
  3. ME esti la fel de prost ca si criminalul care a omorat cainele. lepadatura de om ce esti!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.