Arădean prins cu CANNABIS și 1000 de pastile de ECSTASY (FOTO)

Arădean prins cu CANNABIS și 1000 de pastile de ECSTASY (FOTO)

Polițiștii arădeni au depistat în trafic un bărbat care avea asupra lui și în autoturismul pe care îl conducea aproximativ 1.000 pastile de ecstasy și peste 18.000 de lei, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Potrivit oamenilor legii, în 25 noiembrie polițiștii Biroului de Ordine Publică și ai Biroului Rutier, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T., Biroul Teritorial Arad, au depistat în trafic un autoturism condus de un arădean de 32 de ani, iar în urma controlului corporal al conducătorului auto și asupra autoturismului au fost descoperite două pachete cu 974 de pastile de ecstasy, două pungi de plastic cu aproximativ 30 de grame cannabis, 18.757 de lei, 210 euro și patru telefoane mobile.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța THC-5. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior magistrații Tribunalului Arad dispunând arestarea acestuia pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc”, informează IPJ Arad.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.