Arădeanca Bianca Tirsin este Miss Catwalk 2015 (FOTO)

Arădeanca Bianca Tirsin este Miss Catwalk 2015 (FOTO)

Arădeanca Bianca Tirsin a câştigat titlul Miss Catwalk 2015, premiu oferit în cadrul celei de-a XXIV-a ediţii a Bucharest Fashion Week, informează Adela Răuţ, preşedintele Angels Organization.

Asta după ce, la sfârşitul lunii noiembrie, a fost una dintre ambasadoarele Aradului la faimosul Romania Fashion Festival, organizat de Catalina Burlo Events, şi a îmbrăcat creaţii realizate de importanţi designeri din ţară.

Aşa cum precizează Adela Răuţ, Bianca Tirsin şi-a îmbogăţit portofoliul şi cu titlul de Miss Fainoşag, oferit de Miss Tv Romania.

„Bianca, la cei 17 ani ai săi, în urma câştigării coroanei Miss Arad 2015, a participat la numeroase evenimente de modă şi frumuseţe, convingând rapid cei mai exigenţi critici din domeniu că merită să se plaseze în topul celor mai frumoase femei din România”, a subliniat Adela Răuţ, care ne-a pus la dispoziţie şi o galerie foto cu frumoasa arădeancă.

  1. Este importanta frumusetea,insa hai sa ne concentram pe invatatura!
    Daca era olimpica la matematica(sau alta materie)si frumoasa era un plus!Dar sa tot promovam aceste „miss”…
    In tara asta sunt atatia copii merituosi care nu sunt promovati defel, incat inteleg ca nu prea-i importanta „cartea”!Felicitari pentru articol!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.