Arădeanca Diana Miazga, un nou succes la triatlon

Arădeanca Diana Miazga, un nou succes la triatlon

 

Diana Miazga, membră a Clubului Sportiv Experiența Multisport din Arad, a reușit să obțină un nou rezultat frumos la o competiție de triatlon, de această dată fiind vorba despre cel mai mare concurs de profil din Europa de Est și anume Triathlon Challenge.

Desfășurată în perioada 4-6 septembrie în stațiunea Mamaia, a VII-a ediție a Triathlon Challenge a reunit sute de sportivi amatori și profesioniști din peste 20 de țări. Arădeanca Diana Miazga a reușit o performanță bună la această competiție, obținând locul II la categoria sa de vârstă. De asemenea, acest eveniment sportiv a coincis cu finala Romanian Triathlon Series – o serie de 6 competiții desfășurate pe parcursul întregului sezon de triatlon, Diana Miazga finalizând 4 dintre ele și obținând locul III la categorie sa de vârstă în clasamentul general al Romanian Triathlon Series.

Triatlon Mamaia 1

Pe Diana Miazga, dar și pe alți membrii ai Clubului Sportiv Experiența Multisport îi puteți cunoaște cu ocazia competiției Duatlonul Aradului- eveniment sportiv care are ca scop promovarea unei educaţii pentru sănătate prin încurajarea alergării şi ciclismului în rândul amatorilor. Astfel, în data de 26 septembrie, Parcul Natural Lunca Mureșului va fi gazda acestui eveniment la care sunt invitați toți arădenii dornici de mișcare. Pentru înscrieri și alte informații, puteți accesa site-ul www.experientamultisport.ro

Triatlon Mamaia 2

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.