Arădeanul care a DECAPITAT un om cu DRUJBA, condamnat la 25 de ani de închisoare

Arădeanul care a DECAPITAT un om cu DRUJBA, condamnat la 25 de ani de închisoare

Tânărul de 32 de ani care a decapitat un bărbat din Timişoara cu drujba a fost astăzi condamnat de către Tribunalul Timiş la 25 de ani şi şase luni de închisoare.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş l-au trimis în judecată în aprilie, pentru omor calificat cu premeditare şi alte infracţiuni cu violenţă. Astăzi i-a fost stabilită sentința.

Condamnă inculpatul M. D. S., în prezent în stare de arest preventiv în Penitenciarul Arad, la pedeapsa de: 24 (douăzeci şi patru) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat (cu premeditare şi prin cruzimi). (…). Condamnă acelaşi inculpat la pedeapsa de: 1 (unu) an şi 3(trei) luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu; la pedeapsa de: 1(unu) an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. (…). Prin contopirea pedepselor stabilind astfel pedeapsa rezultantă de 25 (douăzeci şi cinci) ani şi 6 (şase) luni închisoare în regim de detenţie„, informează, marți, site-ul Tribunalului Timiş.

Crima îngrozitoare a avut loc în noaptea de 30-31 ianuarie, când criminalul a pătruns în casa victimei sale, un bărbat de 45 de ani, împreună cu fiii săi în vârstă de 14 ani si 18 ani şi prietena unuia dintre băieți. Îngroziți, adolescenții au fugit, iar băiatul cel mic, încercând să scape pe geamul din spate, și-a rupt piciorul. Criminalul l-a lovit pe bărbat și l-a atacat cu drujba, decapitându-l.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.