Administrația Bibarț își dă cu stângul în dreptul. Șoferii sunt vânați, deși nu au unde parca

Administrația Bibarț își dă cu stângul în dreptul. Șoferii sunt vânați, deși nu au unde parca

Apreciat pentru implicare după ce a preluat funcția lăsată liberă de Gheorghe Falcă, primarul interimar Călin Bibarț are parte și de critici.

Astfel, acestuia i se reproșează că instituțiile abilitate aflate în coordonarea sa exagerează în cazul șoferilor care parchează pe unde pot, în condițiile în care în centrul Aradului se execută lucrări iar numărul locurilor de parcare a fost diminuat serios. Ridicările de mașini, cum a fost cazul celei de zilele trecute de pe strada Unirii, au ajuns să-i nemulțumească pe arădeni.

„După ce că ne învârtim de zece ori pentru a găsi un colțișor unde să putem parca, ne mai și vânează să ne dea amenzi și să ne ridice mașinile”, s-a plâns un arădean.

În plus, doi avocați cu care am discutat ieri și-au exprimat la rândul lor nemulțumirea, susținând că pe perioada în care se execută lucrările din centrul orașului iar locurile de parcare au scăzut ca număr nu ar trebui să se procedeze la ridicatul mașinilor, fie ele parcate chiar și aiurea. „Nu știu, dar la domnul Bibarț nu-i spune nimeni lucrurile astea?”, a spus unul dintre avocați. O doamnă, mai precis. Ei bine, dacă nu i-a spus nimeni, am făcut-o noi!

  1. Buna ziua,

    Ar trebui dezvoltata transportul public urban si in judet: tramvaie, trenuri, autobuse, etc.
    Ei viseaza parcari subterane, supraterane, aeriene, etc. Nu sunt in stare sa faca un/trei WC-uri publice in oras.
    Sunt metode de sustragerea banilor publici. Conceptia si constiinta trebuie schimbata.
    Din pacate suntem o tara bananiera, indiferent de coloratura politica. Un fel de Belarus.

    Raspunde
  2. Deci in mintea voastra nu trebuie sa respectam legea si ordinea.

    Raspunde
    • Ba da, dar în prezent vorbim despre un caz de forţă majoră. Tot centrul este spart, Aradul pare un oraş sub asediu. Ar trebui ca pe perioada lucrărilor să existe o oarecare toleranţă, nu taman acum să interzici parcarea pe Unirii şi să te apuci să ridici maşini. Nu după ce ai transformat trotuarele şi parcările în terase pentru prieteni etc.

      Raspunde
      • Ar trebui ca pe perioada lucarilor sa mai luam si mijloacele de transport in comun. Dar noi romanii suntem cei mai fuduli cum sa ne lasam masina acasa sa venim cu un autobus/tramvai pe centru…

        Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.