O minoră de 10 ani A FUGIT DE ACASĂ și CERȘEȘTE pe străzile Aradului

O minoră de 10 ani A FUGIT DE ACASĂ și CERȘEȘTE pe străzile Aradului

O minoră surprinsă la cerșit alături de doi adulți, în zona bisericii din cartierul Subcetate, a fost identificată de polițiștii locali cu atribuții de ordine publică duminică, 3 noiembrie 2019, în urma unui apel la numărul de telefon al Dispeceratului DGPL Arad.

Cele două persoane alături de care micuța a fost găsită au fost sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991/R. N.I., în vârstă de 10 ani, a fost predată de polițiștii locali asistenților DGASPC Arad, în Centrul de Permanență „Morcoveață”, informează DGPLA. 

În urma identificării minorei s-a stabilit că aceasta are domiciliul în Sânpetru German, însă fetița le-a mărturisit polițiștilor locali că mama ei s-ar afla în Arad. Totodată, aceasta a recunoscut că fugise de acasă, nu pentru prima dată. Minorei și-a exprimat intenția de a părăsi cu prima ocazie orice locație în care i s-ar oferi adăpost de către autorități. Mama sa este acum căutată poliția locală, fiind pasibilă de amendă pentru lăsarea fără supraveghere a copilei.

  1. POLITIA TRBUIE SA CURETE ARADUL DE ACESTI CERSETORI SI DROGATI.am impresia ca politia este mana in mana cu clanurile interlope.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.