Arădenii au dat NĂVALĂ la Ștrandul Neptun și au „uitat” de REGULI. Reacția Primăriei

Arădenii au dat NĂVALĂ la Ștrandul Neptun și au „uitat” de REGULI. Reacția Primăriei

Ștrandul Neptun s-a deschis în noul sezon marcat de pandemie.

Arădenii, sătui de stat în casă și de vremea urâtă, au profitat de acest weekend însorit și au ales să-l petreacă, în număr mare, la Ștrandul Neptun. Regulile de distanțare socială au fost prea puțin respectate, și nici nu s-au luat măsuri în acest sens.

„Administratorul bazei de agrement a făcut eforturi pentru a respecta prevederile anti-COVID-19 şi s-a pregătit până în ultima clipă înaintea deschiderii. Indicatoare, panouri informative, cabine, grupurile sanitare şi zone publice dezinfectate riguros. În plus, la intrarea în baza de agrement se va semna o declarație pe proprie răspundere, a fiecărui beneficiar, potrivit căreia nu a fost expus la cazuri pozitive sau nu au intrat în contact cu persoane suspecte de COVID-19 în ultimele 14 zile – conform Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății nr. 619/1077/din 12.06.2020. Întrucât este un sezon atipic, facem apel la responsabilitatea și cooperarea arădenilor atunci când își petrec timpul liber pe ștrandul Neptun. În continuare, condiţiile funcţionării ștrandului Neptun vor fi adaptate permanent situaţiei actuale a pandemiei”, este punctul de vedere al Primăriei Municipiului Arad.

De remarcat că nu au fost sesizați nici cei de la Recons, în administrarea cărora se află Ștrandul Neptun, și nici Poliția Locală.

Foto: Dani Dascalu 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.