Doi arădeni cu „alcoolul la bord” au cauzat ACCIDENTE în județ

Doi arădeni cu „alcoolul la bord” au cauzat ACCIDENTE în județ

Polițiștii Serviciului Rutier cercetează doi bărbați pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

La data de 26 iunie, în jurul orei 18,00, un bărbat de 46 de ani din Vinga, a condus un autoturism pe D.N. 69, în afara localității Vinga.

La kilometrul 34+294 de metri, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind carosabilul și răsturnându-se într-un șanț.

În urma evenimentului rutier au rezultat exclusiv pagube materiale, dar conducătorul auto a părăsit locul evenimentului înainte de sosirea organelor de poliție.

După aproximativ o oră, bărbatul a fost depistat de polițiști pe câmpul din apropiere, testarea cu aparatul alcooltest indicând o alcoolemie de 0,94 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, bărbatului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolmiei, pe numele lui fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența alcoolului.

În după-amiaza zilei de 28 iunie, în jurul orei 16:25, un tânăr de 20 de ani, din Secusigiu, a condus un moped neînmatriculat pe o stradă de pe raza localității Mănăștur.

În dreptul unui imobil, a pierdut controlul mopedului, s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil. Tânărul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.