Arădenii de la InTimes Concept au ajuns în Cartagena, Spania, unde istoria a prins viață

Arădenii de la InTimes Concept au ajuns în Cartagena, Spania, unde istoria a prins viață

Încă o piatră de temelie pentru evenimentul InTimes, ce va avea loc anul viitor în Arad, a fost pusă prin deplasarea unei echipe formata din Marius Simion, Ciprian Cristea şi Marius Porcolean, fondatorul şi co-fondatorii InTimes Concept, la grandiosul eveniment „Fiestas de Chartagineses y Romanos”, ce are loc în fiecare an în Cartagena, Spania.

Aceştia au avut parte de onoarea de a purta focul sacru în cadrul ceremoniei de deschidere a ediţiei aniversare cu numărul 30.

Echipa InTimes Concept a ajuns în Cartagena onorând invitaţia oficială lansată de „Federación de Tropas y Legiones de las Fiestas de Carthagineses y Romanos de Cartagena”, prin preşedintele Jose Antonio Meca Martinez şi a avut parte de o primire foarte călduroasă din partea membrilor federaţiei cât şi a autorităţilor locale, care au pregătit delegaţiei un program zilnic foarte bine structurat.

În baza programului se vor urmări toate parţile importante ale evenimentului, în toate cele 10 zile cât durează acesta. Totuşi, vor fi imposibil de cuprins chiar toate actele teatrale, spectacolele, defilările, concertele şi alte evenimente mai mici care se desfăşoara simultan, în mai multe puncte din oraş.

Acest eveniment angrenează întreg oraşul, pentru reconstituirea istoriei ce îi reprezintă pe localnici. Cartaginezii trăiesc cu trup şi suflet acest eveniment, costumaţi în haine de epocă, transmiţând astfel oricărui vizitator sentimente de nedescris şi transformand-ul într-un eveniment de interes turistic internaţional.

Echipa InTimes Concept, împreună cu federaţia spaniolă de trupe şi legiuni (Federación de Tropas y Legiones) şi cu confederaţia europeană a festivalurilor şi evenimentelor istorice (Confédération Européenne des Fêtes et Manifestations Historiques), lansează o invitaţie deschisă către toţi arădenii să participe la reconstituirea unei bucăţi impresionante de istorie anul viitor, în Arad, la sfârşitul lunii Mai.

Mai multe detalii despre evenimentul din Cartagena, împreună cu o sumedenie de imagini și clipuri video, puteți vedea direct pe site-ul federaţiei spaniole: http://cartaginesesyromanos.es

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi şi pentru a afla mai multe detalii despre evenimentul care va avea loc anul viitor în Arad, puteţi urmări pagina de facebook InTimes Concept:

https://www.facebook.com/InTimes/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.