CJA a găsit soluția pentru elevii navetiști de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”

CJA a găsit soluția pentru elevii navetiști de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, subliniază implicarea Consiliului Județean în rezolvarea problemei elevilor navetiști de la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, pentru asigurarea transportului acestora spre localitățile de reședință.

„Ca urmare a lucrărilor de modernizare care se efectuează la clădirea Colegiului Național „Elena Ghiba Birta”, sunt cursuri care se desfășoară după-amiaza. Unii elevi provin din localități din județ, iar în urma decalării orelor de curs s-a ivit o problemă cu asigurarea navetei acestor elevi. Consiliul Județean a demarat procedurile necesare și în următoarea ședință extraordinară va introduce pe ordinea de zi un proiect de hotărâre, pentru a suplimenta numărul de curse și, astfel, de a rezolva transportul elevilor care au cursuri după-amiaza”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean.

De menționat că, pentru a rezolva această problemă, este necesară actualizarea Programului de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, iar această modificare se poate opera doar prin Hotărâre de Consiliu Județean.

Rutele unde se propune suplimentarea cursele sunt:

Sântana – Arad – Suplimentare cu o cursă de luni până vineri (plecare din Sântana ora 12.00 și retur din Arad ora 19.00)

Arad – Zăbrani – Suplimentare cu două curse de luni până vineri (plecare din Arad orele 10.30 și 19.00 și retur din Zăbrani orele 11.30 și 19.50)

Pecica – Sederhat – Arad – Suplimentare cu o cursă de luni până vineri (plecare din Pecica ora 12.00 și retur din Arad ora 19.00)

Tisa Nouă – Fântânele – Suplimentare cu o cursă de luni până vineri (plecare din Fântânele ora 12.00 și retur din Tisa Nouă ora 12.10).

  1. Un aradean get-beget 24 septembrie, 2019, 10:54 am

    Ii mutati la Moise si la Pedagogic,pe cei cu pile(desigur)…restul cu turma!
    Incurajatii pe copii sa nu invete:e important sa ai pile si ajungi in toamna la ce liceu doresti!Naiba sa o ia de scoala:sunt curioasa daca ISJ ia atitudine(de fapt ei sunt cei care incurajaza aceste nesimtiri)…sa inteleg ca pe acolo isi fac veacul cei carora nu prea le-a placut cartea?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.