Arădenii, implicați în revizuirea planului de promovare și management al Parcului Natural Lunca Mureșului

Arădenii, implicați în revizuirea planului de promovare și management al Parcului Natural Lunca Mureșului

Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului va derula timp de trei ani un proiect care vizează reviziurea planului de promovare și management al parcului.

Începând cu luna ianuarie 2021 s-au realizat primii pași în derularea proiectului ,,Implementarea măsurilor necesare pentru revizuirea planului de management și promovarea Parcului Natural Lunca Mureșului și ariile protejate conexe”, proiect co-finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Infrastructura Mare și de la bugetul de stat, pe care R.N.P. Romsilva – Administrația Parcului Natural Lunca Mureșului R.A., în calitate de beneficiar, îl derulează în perioada 01.01.2021-31.12.2023.

Una dintre activitățile prevăzute în proiect este realizarea și distribuirea unor sondaje de opinie, pentru a observa gradul de informare privind aria protejată a persoanelor care locuiesc pe raza Parcului Natural Lunca Mureșului sau în vecinătatea acestuia.

Reprezentanții parcului precizează că ar fi de ajutor dacă persoanele care locuiesc pe raza Parcului Natural Lunca Mureșului sau în vecinătatea acestuia ar completa sondajul următor: https://forms.gle/oPTS3Lc19XwMvo8VA

Foto: https://www.facebook.com/ParcLuncaMuresului/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.