Ședință de CLM pentru Teatrul Vechi. Mingea e în terenul PNL (DOCUMENTE)

Ședință de CLM pentru Teatrul Vechi. Mingea e în terenul PNL (DOCUMENTE)

Consilierii municipali de la USR-PLUS și PSD au solicitat convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Municipal (CLM), programată pentru 16 martie, în vederea exercitării dreptului de preempțiune în cazul achiziționării Teatrului Vechi.

Convocarea vine după ce vineri Consiliul Local Municipal a votat împotriva renunțării la exercitarea dreptului de preempțiune.

Este de așteptat ca proiectul privind exercitarea dreptului de preempțiune să fie votat de consilierii USR-PLUS, PSD și UDMR, dar pentru a avea sorți de izbândă este nevoie și de voturile PMP și ale PNL. Data trecută, cei de la PMP s-au abținut de la vot, dând o mână de ajutor respingerii proiectului care prevederea renunțarea la preempțiune. În schimb, consilierii liberali au votat pentru renunțarea la Teatrul Vechi.

De remarcat, că deși CLM a votat vineri împotriva renunțării la preempțiune, este nevoie de exprimarea fără echivoc în favoarea exercitării acestui drept, în caz contrar proprietarul putând să vândă imobilul oricui dorește.

Loading...
  1. liberalii nu o sa voteze nici de a dracului ca e proiectul pesedeilor

    Raspunde
    • „Cineva” , este proiectul USR-PLUS la care a aderat si…PSD. Daca nu crezi, mai intreaba. O sa vedem daca consilierii PNL sunt aradeni ori…slugi. Este valabil si pentru ceilalti…

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.