Ședință de CLM pentru Teatrul Vechi. Mingea e în terenul PNL (DOCUMENTE)

Ședință de CLM pentru Teatrul Vechi. Mingea e în terenul PNL (DOCUMENTE)

Consilierii municipali de la USR-PLUS și PSD au solicitat convocarea unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Municipal (CLM), programată pentru 16 martie, în vederea exercitării dreptului de preempțiune în cazul achiziționării Teatrului Vechi.

Convocarea vine după ce vineri Consiliul Local Municipal a votat împotriva renunțării la exercitarea dreptului de preempțiune.

Este de așteptat ca proiectul privind exercitarea dreptului de preempțiune să fie votat de consilierii USR-PLUS, PSD și UDMR, dar pentru a avea sorți de izbândă este nevoie și de voturile PMP și ale PNL. Data trecută, cei de la PMP s-au abținut de la vot, dând o mână de ajutor respingerii proiectului care prevederea renunțarea la preempțiune. În schimb, consilierii liberali au votat pentru renunțarea la Teatrul Vechi.

De remarcat, că deși CLM a votat vineri împotriva renunțării la preempțiune, este nevoie de exprimarea fără echivoc în favoarea exercitării acestui drept, în caz contrar proprietarul putând să vândă imobilul oricui dorește.

  1. liberalii nu o sa voteze nici de a dracului ca e proiectul pesedeilor

    Raspunde
    • „Cineva” , este proiectul USR-PLUS la care a aderat si…PSD. Daca nu crezi, mai intreaba. O sa vedem daca consilierii PNL sunt aradeni ori…slugi. Este valabil si pentru ceilalti…

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.