Arădenii rugați să-și mute mașinile și să nu parcheze pe Calea Aurel Vlaicu

Arădenii rugați să-și mute mașinile și să nu parcheze pe Calea Aurel Vlaicu

Arădenii sunt rugați să-și mute mașinile și să nu parcheze pe Calea Aurel Vlaicu.

Primăria Arad anunță că operatorul de salubrizare stradală va efectua în zilele de 18 și 19 iulie, acțiunea de curățenie stradală pe Calea Aurel Vlaicu. Astfel luni, 18 iulie, între orele 18 – 5, se va interveni pe sensul de mers Podgoria – Stația Electrometal (Lebăda) – de pe Calea Aurel Vlaicu (partea dreaptă). În 19 iulie (marți), în același interval orar operatorul de salubritate stradală va executa lucrări pe sensul de mers Stația Electrometal (Lebăda) – Podgoria de pe Calea A. Vlaicu (partea stângă).

Printre activitățile care urmează să fie desfășurate se numără curățarea manuală a rigolelor, măturarea manuală și mecanizată, precum și spălarea manuală (din furtun) și mecanizată a întregii suprafețe a carosabilului, inclusiv la bordură.

„În vederea desfășurării optime și în condiții de siguranță a acestei acțiuni, avem rugămintea să ne sprijiniți,  iar în data de 18 iulie 2022 (luni), între orele 18.00-05.00, să nu parcați autovehiculele pe toată lungimea Căii Aurel Vlaicu, sensul de mers Podgoria-Stația Electrometal, întrucât se vor executa lucrări de salubrizare mecanizată. O zi mai târziu se va interveni pe celălalt sens, motiv pentru care avem rugămintea ca în același interval orar 18.00-05.00 să evitați parcarea autovehiculelor pe sensul de mers dinspre Stația Electrometal (Lebăda) – Podgoria. Autovehiculele locuitorilor din blocurile din zona vizată pot fi parcate pe sensul opus sau în parcarea Kaufland Vlaicu. În cazul în care activitatea operatorului de salubrizare va fi îngreunată de autovehicule parcate, se va proceda la ridicarea acestora și mutarea lor până la finalizarea operațiunii de curățare a amplasamentului. Atragem atenția în mod special asupra faptului că detergenții utilizați la salubrizarea mecanizată ar putea afecta caroseria autoturismelor. Pentru buna desfășurare a acestei activități, vor participa reprezentanți ai Direcției Generale Poliția Locală Arad, ai S.C. Recons S.A. și ai Direcției Edilitare din cadrul Primăriei Municipiului Arad. Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat de utilajele de măturat mecanizat, stropit şi spălat şi vă invităm să fiţi alături de noi #pentruArad, în efortul comun de menţinere a curăţeniei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Arad.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.