Arădenii stau acasă și se pregătesc să ÎNJURE încă patru ani. Prezență SLABĂ la VOT până la mijlocul zilei (UPDATE)

Arădenii stau acasă și se pregătesc să ÎNJURE încă patru ani. Prezență SLABĂ la VOT până la mijlocul zilei (UPDATE)

Arădenii se dovedesc și de această dată comozi și nu se înghesuie la urne, urmând să înjure încă patru ani pentru că nu au fost aleși cei pe care i-ar fi votat ei dacă s-ar fi prezentat la vot.

În aceste condiții, este foarte clar că rezultatul alegerilor va fi dat de capacitatea partidelor de a-și mobiliza propriile active precum și electoratul captiv – a se citi cointeresat.

Conform datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă, la ora 15 prezența la vot în județul Arad era de 25,48%. În municipiu, până la aceeași oră, votaseră 16,82% dintre alegători.

UPDATE: La ora închiderii urnelor, prezența la vot în județul Arad depășișe cu puțin 45%.

 

  1. absolut de acord de aceea mobilizati-va rudele prietenii vecinii sa mearga sa voteze. acum ori niciodata

    Raspunde
  2. Luați în calcul și oferta electorală. Una care, mai mult ca sigur, dă frisoane multora. Cum să mai participi la competiția electorală după ce gașca ta a prăduit banii arădenilor timp de 16 ani? Poate că tocmai această nesimțire sau cum s-ar mai putea ea numi, îi determină pe arădeni la a-și exprima lehamitea față de ei. În mod normal USR, PNL și PMP, Băsescu n-ar trebui să primească decât cel mult voturile celor asemenea lor..

    Raspunde
  3. eu am fost dar o sa injur in continuare

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.