UPDATE: REZULTATELE alegerilor locale la Arad. Cine a CÂȘTIGAT și care sunt MARII PERDANȚI (știre în curs de actualizare)

UPDATE: REZULTATELE alegerilor locale la Arad. Cine a CÂȘTIGAT și care sunt MARII PERDANȚI (știre în curs de actualizare)

NewsAr.ro vă ține la curent cu rezultatele alegerilor locale din municipiul Arad și orașele și comunele din județ.

În primă fază, până la comunicarea datelor oficiale, vă vom face cunoscute rezultatele ca urmare a numărătorii paralele efectuate de partide.

Conform unor estimări bazate pe opțiunea cunoscută a celor care s-au prezentat la vot, la Arad avem deja un câștigător, deloc surprinzător.

UPDATE: Conform numărătorii paralele efectuate de partide, Aradul a fost câștigat de Călin Bibarț, cu aproximativ 33 la sută din voturi. Pe locul al doilea s-a clasat Adrian Wiener, candidatul USR PLUS, cu aproximativ 23 la sută din voturi, iar pe locul al treilea Mihai Fifor, candidatul Platformei Social Liberal Creștine, care ar fi contabilizat abia 17 la sută din voturi.

În județ, potrivit datelor transmise din teritoriu, PNL ar fi câștigat la Ineu, Pecica, Sebiș, Curtici, Vinga, Ghioroc, Zăbrani, Zimand, Petriș, Hășmaș, Grăniceri, Socodor, Tauț, Almaș, Brazii, Bata, Ignești, Olari, Semlac, Cermei, Șiria și Bârsa.

De cealaltă parte, PSD s-ar fi impus la Pâncota, Lipova, Secusigiu, Tîrnova, Dezna, Moneasa sau Apateu iar UDMR în fief-urile tradiționale de la Mișca, Dorobanți și Peregu Mare.

Foto 1: Arhiva

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.