Arădenii sunt îndemnați să NU încurajeze CERȘITUL. Câți bani a obținut din mila publicului un TÂNĂR apt de muncă, în numai TREI ORE

Arădenii sunt îndemnați să NU încurajeze CERȘITUL. Câți bani a obținut din mila publicului un TÂNĂR apt de muncă, în numai TREI ORE

Oamenii străzii și cei care apelează la mila publicului sunt tot mai mulți în orașul nostru, iar unii devin agresivi și cauzează probleme.

Majoritatea dintre aceștia locuiesc în localități de lângă Arad, provin din familii sărace, nu au avut acces la educație și nu au muncit niciodată, deși sunt apți de muncă. La fel este și un tânăr prins la cerșit de către poliția locală.

Poliția Locală Arad a identificat în municipiul Arad un tânăr cerşetor, din Felnac, apt de muncă, care avea asupra sa suma de 113 ron, proveniți din cerşit.

Conform propriilor afirmații, tânărul V.A. provine dintr-o familie cu 6 copii. Tatăl său nu lucrează, trăind din alocația copiilor, iar mama sa a decedat anul trecut.

Tânărul a ajuns în Arad, la prânz, cu trenul și a avut nevoie de doar trei ore pentru a obține din cerșit suma de 113 lei care a fost găsită asupra sa, informează DGPLA.

Nu a lucrat niciunde până în prezent şi nu a frecventat şcoala, fiind analfabet.

Poliția Locală Arad lucrează către combaterea fenomenului de cerşetorie în municipiu şi roagă arădenii să nu încurajeze aceste practici.

„Apreciem faptul că arădenii sunt oameni generoşi, altruişti şi vor să ajute, însă mulți dintre cei care stau cu mâna întinsă sunt apți de muncă şi profită de ajutorul primit”, spun reprezentanții DGPLA.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.