Mihai Fifor: Taxe RETROACTIVE în valoare de MII DE EURO, pentru agenții economici din județ

Mihai Fifor: Taxe RETROACTIVE în valoare de MII DE EURO, pentru agenții economici din județ

Mihai Fifor, deputat al PSD Arad, susține că taxa pe drumurile județene atârnă ca o ghilotină asupra agenților economici.

Deputatul social-democrat spune că inițial nu a știut cum să reacționeze când a fost sunat de zeci de agenți economici din județ, oameni cu mici afaceri aflate la limita linei de plutire, pentru a-l întreba de ce trebuie să plătească Consiliului Județean o taxă pe drumurile județene.

„Toți erau speriați, mai ales că a fost adus în discuție aspectul unei plăți retroactive, care în unele cazuri se ridică la câteva mii de euro. Mai contrariat am fost însă când am aflat că există într-adevăr o lege în vigoare din 1997, una nedreaptă pe care PNL s-a trezit să o aplice tocmai acum în pandemie, parcă pentru a cauza daune și mai însemnate unei categorii și așa greu încercate. De unde să-i dea acești mici întreprinzători 3-4000 Euro lui Cionca, când probabil că au avut un profit anual sub 2000? E absurd și nedrept, iar lucrurile nu pot rămâne astfel. Tocmai din aceste considerente, mă angajez să fac tot ceea ce îmi stă în putință, ca parlamentar de Arad, pentru a modifica această lege injustă care atârnă ca o ghilotină asupra agenților economici”, spune Mihai Fifor, deputat al PSD Arad.

  1. te bagi în SEAMĂ… că musca-n cooru’… OLTEANULUI !!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.