Arădenii sunt invitaţi la Revelionul popular din centrul orașului

Arădenii sunt invitaţi la Revelionul popular din centrul orașului

Arădenii sunt invitați de Primăria Arad şi Centrul Municipal de Cultură să sărbătorească împreună trecerea în Noul An, care va fi marcată, conform tradiţiei, în centrul orașului cu un concert și de un show impresionant de artificii.
În seara zilei de 31 decembrie, pe scena din fața Palatului Administrativ vor urca, de la ora 22, trupa „Dara”, care va fi urmată de Ricardo Caria, iar de la ora 23, în fața publicului vor apărea cei de la trupa „Colors in Stereo”.
„Dara” este un proiect arădean, constituit în 2013, din oameni cu backround muzical comun în scena locală. Repertoriul trupei este format din alternative folk/post, rock/metal.
Ricardo Caria este cetăţean portughez stabilit la Arad, care devenit cunoscut publicului după participarea sa la mai multe emisiuni-concurs de muzică uşoară.
„Colors in Stereo” este o trupă din București, cu un repertoriu care variază de la piese disco, pop, dance, indie, r&b, pop-rock.
La trecerea dintre ani cei prezenţi în faţa Primăriei Arad vor avea parte de un memorabil foc de artificii, care se anunţă a fi unul dintre cele mai spectaculoase din ultimii ani.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.