Arădenii sunt NEMULȚUMIȚI de Parcul Europa: „JALNIC“ (GALERIE FOTO)

Arădenii sunt NEMULȚUMIȚI de Parcul Europa: „JALNIC“ (GALERIE FOTO)

Parcul Europa arată alftel pe pagina de Facebook decât în realitate. Un arădean a mers la locul de joacă și, nemulțumuit de condițiile găsite, a pozat toate neregulile găsite.

„Parcul Europa deși nu se potrivește niciun cuvânt, Janic e mult mai potrivit. Aș putea să scriu vreo trei pagini despre ce este aici, însă vă invit să vedeți și voi și să postați părerile voastre. Nu mai scriu de autorități, siguranță, măsuri, mentenanță etc., ar fi banal“, a scris atrdeanul pe Facebook.

Postarea a stârnit o revoltă printre cetățeni, parcul fiind deschis în urmă cu doar doi ani. Acum a ajuns într-o stare nu tocmai mulțumitoare pentru arădenii care își lasă copiii să se joace acolo.

„Deschis numai de doi ani. Bătaie de joc. La Timișoara are 7-8 ani și arată excelent“, a comentat un alt arădean.

„Radu, exagerezi…dar unde te crezi?! În vreo tara cu nivel ridicat de civilizație?! Dă-te jos de pe nori și nu mai visa..ești acasă…ești în România!!! La ce te aștepți?!“, a fost întrebat autorul postării.

  1. Asta se întâmplă ca nu avem persoane specializate în spații verzi, gospodaria comunala e pe butuci mai ales ca va fi condusă tot politic. …adică finul cuiva.

    Raspunde
  2. pana nu vom invata sa nu ne mai batem noi joc de noi nu va merge nimic in tara asta. perpetuam invatamintele comuniste – merge si asa !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.