AMENZI de până la 1.500 de lei pentru cetățenii care NU curăță GHEAȚA și ZĂPADA din fața imobilelor

AMENZI de până la 1.500 de lei pentru cetățenii care NU curăță GHEAȚA și ZĂPADA din fața imobilelor

Arădenii trebuie să îndepărteze gheața și zăpada de pe trotuarele de lângă imobilele în care locuiesc sau pe care le folosesc cu alte scopuri, în caz contrar riscă amenzi de până la 1.500 de lei.

Având în vedere prognoza emisă de meteorologi, care anunță răcirea vremii și precipitații sub formă de ninsoare, operatorul responsabil cu punerea în aplicare a programului de deszăpezire a oraşului, S.C. Salubritate S.A Deva, este pregătit să intervină cu 11 utilaje, numărul acestora putând fi suplimentat dacă situația o impune, informează Primăria.

În conformitate cu planul de intervenții, echipele S.C. Salubritate S.A. vor degaja cu prioritate arterele principale, căile de acces în oraş, podurile, pasajele, piețele și stațiile, iar apoi străzile asfaltate cu acces spre locuinţe.

Pentru a evita producerea de accidente la care sunt expuse în special persoanele în vârstă, dar şi copiii, Primăria Arad roagă cetăţenii să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din dreptul imobilelor în care locuiesc sau pe care le folosesc în alte scopuri. Pentru nerespectarea acestor obligaţii, agenții Direcției Generale Poliția Locală pot aplica sancțiuni contravenționale cu amenzi cuprinse între 1.001 și 1.500 lei.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.