UDMR bate la ușa Prefecturii. Cine ar putea fi numit prefect, cu „largul concurs” al PNL și USR PLUS

UDMR bate la ușa Prefecturii. Cine ar putea fi numit prefect, cu „largul concurs” al PNL și USR PLUS

Despre schimbarea lui Gheorghe Stoian din funcția de prefect se vorbește (și atât!) de ceva vreme, fiind avansate tot felul de variante, care mai de care mai fanteziste.

Funcția a fost râvnită de PNL și USR PLUS, numai că nu s-a găsit „omul potrivit”. Din cauză de condiții (de îndeplinit) sau din cauză că persoana nu era din „gașca care trebuie”.

Așa se face că Gheorghe Stoian a rămas în continuare la butoane, expus în lupta cu pandemia. Care pandemie a reușit ceea ce nu au reușit cei care-i voiau răul: Adică l-a pus la podea! Are Covid-19, motiv pentru care-i dorim însănătoșire grabnică.

Revenind, să spunem că dacă PNL și USR PLUS au dovedit că, fie nu pot, fie nu au cu cine, UDMR ar putea da următorul prefect. Acesta ar putea fi nimeni altul decât Levente Horvath, fost subprefect, fost secretar de stat în Ministerul Muncii, fost director adjunct al AJOFM Arad, în prezent auditor la Curtea de Conturi. Cu alte cuvinte, omul îndeplinește toate „condițiile” și, dacă UDMR nu va primi „tradiționala” funcție de viceprimar al municipiului Arad, atunci Levente Horvath ar putea fi următorul prefect. De urmărit!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.