Arădenii vor putea intra gratuit pe ștrand, de 1 Mai! (GALERIE FOTO)

Arădenii vor putea intra gratuit pe ștrand, de 1 Mai! (GALERIE FOTO)

Arădenii vor avea liber la ștrand de 1 Mai. Anunțul a fost făcut astăzi de Gheorghe Falcă, primarul Aradului, cel care a efectuat o vizită la Ştrandul Neptun pentru a vedea în ce stadiu se află pregătirile.

Arădenii vor avea liber la ștrand de 1 Mai. Anunțul a fost făcut astăzi de Gheorghe Falcă, primarul Aradului, care a efectuat o vizită la Ştrandul Neptun pentru a vedea în ce stadiu se află pregătirile. Tot acesta a anunțat că împreună cu câţiva parteneri le-a pregătit o surpriză celor care își vor petrece ziua de joi la ștrand.

Ștrandul Neptun va avea noi atracții în această vară. Investiții majore s-au făcut mai ales în zona bazinelor pentru copii. „Putem spune că pentru copii și însoțitorii lor, această zonă îndeplinește toate condițiile pentru relaxare. În bazinul de copii au fost instalate diferite jocuri acvatice. Există de asemenea și un bazin pentru adulți. Trebuie specificat că apa din bazinul pentru copii va fi caldă. În această zonă prețul biletului de intrare va fi de 2,5 lei”, a declarat Gheorghe Falcă.

În bazinul de copii au fost montate o ciupercă, două tunuri de apă, obstacole, mini-hidrobiciclete, o barcă, un balansoar cu apă şi săpun şi palmieri cu pompe de apă.

„Copiii vor fi atrași de jocurile din apă. Va fi și o competiție între ei. Mai ales la umplerea cu apă a nucilor de cocos ”, a mai precizat primarul. Edilul-şef a mai vorbit despre investițiile făcute la bazinele mari, care au fost placate cu mozaic azuriu, dar și despre cabinele care vor fi modernizate.

În această vară preţul biletului de intrare la ştrand, în zona I, cea destinată adulţilor şi tineretului, rămâne acelaşi ca şi anul trecut. Astfel, preţul unui unui bilet va fi 10 lei şi, la reducere, 6 lei.

Totodată, preţul biletului de acces în zona II, care cuprinde zona ştrandului pentru copii şi vârstnici, zona comercială şi zona de căsuţe, va fi de 2,5 lei. Un bilet de intrare la evenimentele speciale va costa 2 lei.

Preţul întreg al unui abonament în zonele I şi II va fi de 550 de lei iar un abonament la preţ redus va costa 200 de lei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.