PROTEST/ Arădenii vor să BLOCHEZE două drumuri judeţene, din cauza gropilor

PROTEST/ Arădenii vor să BLOCHEZE două drumuri judeţene, din cauza gropilor

Arădenii nemulţumiţi de starea drumurilor judeţene se pregătesc de protest.

Aceştia intenţionează să organizeze acţiuni de blocare a dumurilor judeţene Arad – Curtici şi Arad – Şiria.

Deocamdată, discuţia se poartă pe reţele de socializare, fiind amplificată de accidentul care a avut loc aseară, pe drumul Arad – Curtici.

Prima acţiune de protest va avea loc sâmbătă, 24 martie, de la ora 12, la Horia.

De remarcat, că o astfel de acţiune (foto) a avut loc şi în urmă cu câţiva ani, tot ca urmare a unui accident, petrecut pe drumul Sântana – Pâncota. Atunci, în accident şi-a pierdut viaţa o tânără.

Loading...
 1. Ar fi indicat sa blocheze balastierele dintre HORIA si SIRIA.Transportul nisipului de la balastiere cu masini de tonaj mare distrug drumurile.

  Raspunde
 2. protestul va fi in centru la Horia deci nu vor putea trece nici cei de la balastiera

  Raspunde
 3. Bataie de joc fara sfarsit. Cati oameni mai trebuie sa moara pentru bataia de joc a clasei politice subnormale din Romania ? Ar trebui sa se infiinteze asociatii si toti cei care au suferit un accident sau au pierdut pe cineva din cauza conditiilor mizerabile a drumurilor din Romania sa inainteze actiuni penale impotriva responsabililor din administratia locala si centrala. Ia sa ii vad pe smecherii din capitala si nu numai cand v ‘or fi dati in judecata de miii de persoane daca se mai dau in figuri… Trebuie doar declansata avalansa, cel putin din respect si compasiune pentru cei care si au pierdut vietile pe drumurile noastre, din vina unor ordinari care declarau ca Romania nu are nevoie de autostrazi, ca ne descurcam si asa….

  Raspunde
 4. Jos falca si cionca!

  Raspunde
 5. RESPECT ❤❤❤👍👍👍
  Asa trebuie să se procedeze pt a schimba ceva in bine !!!

  Raspunde
 6. Nu trebuie blocate.Sunt deja.

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.